• "Enter your caption here"
  • "Enter your caption here"

 

Köszöntjük a VIII. Falukonferencia honlapján!

 

Az MTA RKK Dunántúli Tudományos Intézete 1991-ben szervezte az első falukonferenciát, melynek sikere hagyományt is teremtett, 2007-ig hét, a vidékkel és a falvakkal foglalkozó tudományos konferencia került megrendezésre. Konferencián célja a hagyomány felélesztésén túl a vidékkel foglalkozó kutatók, elméleti és gyakorlati szakemberek számára olyan fórum teremtése, amely teret ad kutatási eredmények ismertetésére, napi gyakorlati problémák megvitatására, sikeres projektek bemutatására egyaránt. Az elmúlt évtizedben is sokat változott (sajnos jórészt romlott) a vidéki Magyarország helyzete. Van miről beszélni, van miről vitatkozni a vidékkutatóknak. A vidék sorsa iránt érdeklődők számára színvonalas szakmai programot kínáló rendezvény célja az is, hogy segítse az újraformálódó hazai vidékkutatói hálózat megerősítését.

 

Regisztráció

Az érdeklődők jelentkezését legkésőbb 2017. április 28-ig várjuk az alábbi regisztrációs oldalon:

http://surveyor.rkk.hu/index.php?sid=94375&lang=hu

Kérjük, akik előadással szeretnének megjelenni a konferencián, az előadás tervezett címét és az
absztraktot is ezen a regisztrációs felületen rögzítsék. A konferenciát követően az előadások honlapunkon elérhetőek lesznek.

A konferencia regisztrációs díja 15.000 Ft.

Amennyiben megoldható a regisztrációs díjat banki átutalással szíveskedjenek rendezni, de a rendezvény napján a helyszínen készpénzes fizetési lehetőséget is biztosítunk. Kérjük, ezt az igényüket jelezzék a szervezők felé! A számlát a regisztrációs pultnál vehetik majd át (készpénzes fizetés esetén a számlát a konferencia után néhány nappal postázzuk a megadott címre). Számlaigényüket jelezzék a tatayne@rkk.hu címre az alábbi információk megadásával:
résztvevő neve - számlán szereplő név, cím – e-mail – egyéb megjegyzés 


Információ a banki átutaláshoz:

Intézmény: MTA Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont
Cím: H-7621 Pécs, Papnövelde u. 22.
Bank: Magyar Államkincstár MÁK
Bank címe: 1139 Budapest, Váci út 71.
Bankszámla száma: 10032000-01717929-00000000
Közlemény: Résztvevő neve, “Falukonferencia”

 

A konferencia helyszíne:

:
$('#iv').imageview();